"Fiatalok a Polgári Magyarországért" Díj

A Fiatalok a Polgári Magyarországért Díj 2009-es felhívása

A Szövetség a Polgári Magyarországért Alapítvány Kuratóriuma 2006-ban „Fiatalok a Polgári Magyarországért” Díjat alapított, amely minden évben olyan 35 év alatti személynek vagy túlnyomórészt 35 év alatti fiatalok közösségének adományozható, aki/akik tudományos, közéleti, művészeti, karitatív, közösségépítő  tevékenységével, személyes példamutatásával a jelenen átívelő, túlmutató szellemi, emberi értékeket hoz létre, és tevékenysége jól jellemzi a polgári – keresztény - nemzeti értékközösséget.
tovább

Átadták a 2008-as díjakat

Malina Hedvig, a Nyitrán megvert magyar diáklány és a 2006 őszén Budapesten megvert Kruchina testvérpár megosztva kapta idén a Fiatalok a Polgári Magyarországért Díjat, amelyet 2008. március 29-én adtak át a Fidesz születésnapi fogadása előtt.
tovább

A Fiatalok a Polgári Magyarországért Díj 2008-as felhívása

A Polgári Magyarországért Alapítvány Kuratóriuma 2006-ban „Fiatalok a Polgári Magyarországért” Díjat alapított, amely minden évben olyan 35 év alatti személynek vagy túlnyomórészt 35 év alatti fiatalok közösségének adományozható, aki/akik tudományos, közéleti, művészeti, karitatív, közösségépítő  tevékenységével, személyes példamutatásával a jelenen átívelő, túlmutató szellemi, emberi értékeket hoz létre, és tevékenysége jól jellemzi a polgári – keresztény - nemzeti értékközösséget.
tovább

Átadták a 2007-es Fiatalok a Polgári Magyarországért Díjat

Az Európa Szívében Alapítvány és Bujdosó János kapta idén a „Fiatalok a Polgári Magyarországért” Díjat. Az elismerést Mádl Dalma adta át 2007. április 13-án. A PMA fiatalok példaértékű tevékenységére kívánja felhívni a figyelmet a tavaly alapított, egy millió forintos juttatással járó díjjal. A „Polgári Magyarországért” Díj feltételeivel összecsengve, de kimondottan a fiatal korosztály értékteremtő tevékenységére teszi a hangsúlyt az Alapítvány ezzel az elismeréssel.
tovább

A Fiatalok a Polgári Magyarországért Díj 2007-es felhívása

A Szövetség a Polgári Magyarországért Alapítvány Kuratóriuma 2006-ban „Fiatalok a Polgári Magyarországért” Díjat alapított, amely minden évben olyan 35 év alatti személynek vagy  túlnyomórészt 35 év alatti fiatalok közösségének adományozható, aki/akik tudományos, közéleti, művészeti, karitatív, közösségépítő  tevékenységével, személyes példamutatásával a jelenen átívelő, túlmutató szellemi, emberi értékeket hoz létre, és tevékenysége jól jellemzi a polgári - keresztény - nemzeti értékközösséget.
tovább

A 2006-os díj sajtóanyaga

A Polgári Magyarországért Alapítvány (PMA) fiatalok tevékenységét kívánja elismerni a most alapított, egy millió forintos juttatással járó díjjal. A 2005. decemberében átadott „Polgári Magyarországért” Díj – melyet Mádl Dalma kapott – feltételeivel összecsengve, de kimondottan a fiatal korosztály értékteremtő tevékenységére teszi a hangsúlyt az Alapítvány ezzel az elismeréssel.
tovább
Hírek

Sajtóközlemény


A Polgári Magyarországért Alapítvány (PMA) elkötelezett a szuverén nemzetállamokon alapuló Európa eszménye, a szubszidiaritás, a decentralizáció és a keresztény értékek mellett.

 

tovább
Hírek

Gyakornoki pályázat - nappali tagozatos egyetemi hallgatók számára (2019)

A gyakornoki program célja:

A polgári, nemzeti és keresztény értékeket vállaló, közéletben aktív fiatalok megismertetése egy pártalapítvány működésével, szakmai munkájával és ezen keresztül a magyar közélettel.

 

tovább
Hírek

A Fiatalok a Polgári Magyarországért Díj 2019-es felhívása

 A javaslatok beadási határideje lejárt. Kérjük ne küldjenek be további felterjesztéseket. 

A Polgári Magyarországért Alapítvány Kuratóriuma 2006-ban „Fiatalok a Polgári Magyarországért” Díjat alapított, amely minden évben olyan 35 év alatti személynek, vagy túlnyomórészt 35 év alatti fiatalok közösségének adományozható, aki/akik tudományos, közéleti, művészeti, karitatív, közösségépítő tevékenységével, személyes példamutatásával a jelenen átívelő, túlmutató szellemi, emberi értékeket hoz létre, és tevékenysége jól jellemzi a polgári – keresztény – nemzeti értékközösséget.

tovább