2008. október 15.

Nyomtatóbarát változat
Téma: Túlélhet-e a kisebbségi kormány?
Előadó: Stumpf István, politológus, a Századvég Alapítvány elnöke, volt kancelláriaminiszter

A munkareggeli meghívott előadója, Stumf István politológus a kormánykoalíció felbomlása és a globális pénzügyi válság nyomán kialakult belpolitikai helyzetet értékelte. 
Előadásában felvázolta azokat a  politikai forgatókönyveket, amelyek megvalósulásával a jövőben számolni lehet. A volt kancelláriaminiszter a legfrissebb belpolitikai események kapcsán többek között beszélt a kormány- és az ellenzéki pártok aktuális helyzetéről és támogatottságáról, a kormányátalakítás mikéntje mögötti összefüggésekről, az úgynevezett megfigyelési botrány értelmezési lehetőségeiről, valamint a miniszterelnök által összehívott nemzeti csúcs várható hozadékáról. Előadásában az előrehozott választások szükségességét hangsúlyozta. 
Nyomtatóbarát változat
Hírek

Gyakornoki pályázat - nappali tagozatos egyetemi hallgatók számára (2019)

A gyakornoki program célja:

A polgári, nemzeti és keresztény értékeket vállaló, közéletben aktív fiatalok megismertetése egy pártalapítvány működésével, szakmai munkájával és ezen keresztül a magyar közélettel.

 

tovább
Hírek

SZPMA kuratórium (2018. december 18.) - jóváhagyott támogatások

Az SZPMA kuratóriumának 2018. december 18. napján tartott ülésén jóváhagyott támogatások.
tovább
Hírek

A Fiatalok a Polgári Magyarországért Díj 2019-es felhívása

A Polgári Magyarországért Alapítvány Kuratóriuma 2006-ban „Fiatalok a Polgári Magyarországért” Díjat alapított, amely minden évben olyan 35 év alatti személynek, vagy túlnyomórészt 35 év alatti fiatalok közösségének adományozható, aki/akik tudományos, közéleti, művészeti, karitatív, közösségépítő tevékenységével, személyes példamutatásával a jelenen átívelő, túlmutató szellemi, emberi értékeket hoz létre, és tevékenysége jól jellemzi a polgári – keresztény – nemzeti értékközösséget.

tovább