2007. október 17.

Nyomtatóbarát változat
Téma: a magyar egészégügy
Előadók: Dr. Szócska Miklós, a  Orbán Viktor, a SOTE Egészségügyi Menedzserképző Központjának megbízott igazgatója és Dr. Gaál Péter, a SOTE Egészségügyi Menedzserképző Központjának programigazgatója

A Budapest Atlanti Fórum 2007. október 17-én megrendezett munkareggelijén Dr. Szócska Miklós, a SOTE Egészségügyi Menedzserképző Központjának megbízott igazgatója és Dr. Gaál Péter, ezen intézmény programigazgatója tartott előadást a magyar egészségügyről: a szervezeti és humán-erőforrás kérdésekről, valamint a hatékonysággal kapcsolatos problémákról. A fórumon Budapesten élő amerikai, kanadai és
brit döntéshozók vettek részt, közöttük a külképviseletek és a kereskedelmi kamarák képviselői, valamint gyógyszercégek és biztosítók vezetői. Az előadásokat követő beszélgetés folyamán sor került a magyar és más országok egészségügyi, biztosítási rendszereinek összehasonlítására, valamint a magyar egészségügyi reform politikai következményeinek értékelésére.
Nyomtatóbarát változat
Hírek

Gyakornoki pályázat - nappali tagozatos egyetemi hallgatók számára (2019)

A gyakornoki program célja:

A polgári, nemzeti és keresztény értékeket vállaló, közéletben aktív fiatalok megismertetése egy pártalapítvány működésével, szakmai munkájával és ezen keresztül a magyar közélettel.

 

tovább
Hírek

A Fiatalok a Polgári Magyarországért Díj 2019-es felhívása

A Polgári Magyarországért Alapítvány Kuratóriuma 2006-ban „Fiatalok a Polgári Magyarországért” Díjat alapított, amely minden évben olyan 35 év alatti személynek, vagy túlnyomórészt 35 év alatti fiatalok közösségének adományozható, aki/akik tudományos, közéleti, művészeti, karitatív, közösségépítő tevékenységével, személyes példamutatásával a jelenen átívelő, túlmutató szellemi, emberi értékeket hoz létre, és tevékenysége jól jellemzi a polgári – keresztény – nemzeti értékközösséget.

tovább
Hírek

A Nagycsaládosok Országos Egyesülete kapta az idei Polgári Magyarországért díjat

Balog Zoltán, a Polgári Magyarországért Alapítvány (PMA) elnöke arról beszélt: a karácsony üzenetéhez, az élet csodájához a családok állnak a legközelebb. Ma is vannak, “akik el akarják zárni az utat, hogy ne jussunk el az ünnephez”. „De mindig voltak virrasztó pásztorok és ajándékot hozó napkeleti bölcsek is, és mindenekelőtt volt egy édesanya”, mint ahogy ma is vannak édesanyák és édesapák, akik elfogadják a gyermekáldást.

 

tovább