2007. október 17.

Nyomtatóbarát változat
Téma: a magyar egészégügy
Előadók: Dr. Szócska Miklós, a  Orbán Viktor, a SOTE Egészségügyi Menedzserképző Központjának megbízott igazgatója és Dr. Gaál Péter, a SOTE Egészségügyi Menedzserképző Központjának programigazgatója

A Budapest Atlanti Fórum 2007. október 17-én megrendezett munkareggelijén Dr. Szócska Miklós, a SOTE Egészségügyi Menedzserképző Központjának megbízott igazgatója és Dr. Gaál Péter, ezen intézmény programigazgatója tartott előadást a magyar egészségügyről: a szervezeti és humán-erőforrás kérdésekről, valamint a hatékonysággal kapcsolatos problémákról. A fórumon Budapesten élő amerikai, kanadai és
brit döntéshozók vettek részt, közöttük a külképviseletek és a kereskedelmi kamarák képviselői, valamint gyógyszercégek és biztosítók vezetői. Az előadásokat követő beszélgetés folyamán sor került a magyar és más országok egészségügyi, biztosítási rendszereinek összehasonlítására, valamint a magyar egészségügyi reform politikai következményeinek értékelésére.
Nyomtatóbarát változat
Hírek

Gyakornoki pályázat - nappali tagozatos egyetemi hallgatók számára (2019)

A gyakornoki program célja:

A polgári, nemzeti és keresztény értékeket vállaló, közéletben aktív fiatalok megismertetése egy pártalapítvány működésével, szakmai munkájával és ezen keresztül a magyar közélettel.

 

tovább
Hírek

SZPMA kuratórium (2018. december 18.) - jóváhagyott támogatások

Az SZPMA kuratóriumának 2018. december 18. napján tartott ülésén jóváhagyott támogatások.
tovább
Hírek

A Fiatalok a Polgári Magyarországért Díj 2019-es felhívása

A Polgári Magyarországért Alapítvány Kuratóriuma 2006-ban „Fiatalok a Polgári Magyarországért” Díjat alapított, amely minden évben olyan 35 év alatti személynek, vagy túlnyomórészt 35 év alatti fiatalok közösségének adományozható, aki/akik tudományos, közéleti, művészeti, karitatív, közösségépítő tevékenységével, személyes példamutatásával a jelenen átívelő, túlmutató szellemi, emberi értékeket hoz létre, és tevékenysége jól jellemzi a polgári – keresztény – nemzeti értékközösséget.

tovább