2007. június 28.

Nyomtatóbarát változat
Téma: Összevont külügyi munkareggeli
Előadó: Orbán Viktor, a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség elnöke 

2007. június 28-án került sor arra a munkareggelire, amelyre a PMA mind a hat Budapesti külügyi klubjának tagjai meghívást kaptak. A rendezvény meghívott előadója ezúttal Orbán Viktor, a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség elnöke volt. A pártelnök angol nyelvű előadásában általános belpolitikai helyzetértékelést adott. Beszélt a Fidesz által kezdeményezett, népszavazással kapcsolatos alkotmánybírósági döntésről, a népszavazás jelentőségéről,  a kormányzati reformokról, valamint  a Fidesz gazdaságpolitikai elképzeléseiről és javaslatairól.  Az európai ügyek kapcsán külön méltatta a német elnökség által elért eredményeket. Kijelentette, hogy a júniusi EU-csúcstalálkozón hozott döntések kifejezetten előnyösek Magyarország számára. Hangsúlyozta a közös európai fellépés szükségességét az energiapolitika, a globális felmelegedés, valamint a bevándorlás kérdésében. A munkareggelin mind a hat külügyi fórum, azaz az Atlanti, a Német, a Frankofón, az Olasz, a Japán, valamint  a nemrég elindított Orosz-FÁK Klub tagjai képviseltették magukat. 
Nyomtatóbarát változat
Hírek

Gyakornoki pályázat - nappali tagozatos egyetemi hallgatók számára (2019)

A gyakornoki program célja:

A polgári, nemzeti és keresztény értékeket vállaló, közéletben aktív fiatalok megismertetése egy pártalapítvány működésével, szakmai munkájával és ezen keresztül a magyar közélettel.

 

tovább
Hírek

A Fiatalok a Polgári Magyarországért Díj 2019-es felhívása

A Polgári Magyarországért Alapítvány Kuratóriuma 2006-ban „Fiatalok a Polgári Magyarországért” Díjat alapított, amely minden évben olyan 35 év alatti személynek, vagy túlnyomórészt 35 év alatti fiatalok közösségének adományozható, aki/akik tudományos, közéleti, művészeti, karitatív, közösségépítő tevékenységével, személyes példamutatásával a jelenen átívelő, túlmutató szellemi, emberi értékeket hoz létre, és tevékenysége jól jellemzi a polgári – keresztény – nemzeti értékközösséget.

tovább
Hírek

A Nagycsaládosok Országos Egyesülete kapta az idei Polgári Magyarországért díjat

Balog Zoltán, a Polgári Magyarországért Alapítvány (PMA) elnöke arról beszélt: a karácsony üzenetéhez, az élet csodájához a családok állnak a legközelebb. Ma is vannak, “akik el akarják zárni az utat, hogy ne jussunk el az ünnephez”. „De mindig voltak virrasztó pásztorok és ajándékot hozó napkeleti bölcsek is, és mindenekelőtt volt egy édesanya”, mint ahogy ma is vannak édesanyák és édesapák, akik elfogadják a gyermekáldást.

 

tovább