2007. június 28.

Nyomtatóbarát változat
Téma: Összevont külügyi munkareggeli
Előadó: Orbán Viktor, a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség elnöke 

2007. június 28-án került sor arra a munkareggelire, amelyre a PMA mind a hat Budapesti külügyi klubjának tagjai meghívást kaptak. A rendezvény meghívott előadója ezúttal Orbán Viktor, a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség elnöke volt. A pártelnök angol nyelvű előadásában általános belpolitikai helyzetértékelést adott. Beszélt a Fidesz által kezdeményezett, népszavazással kapcsolatos alkotmánybírósági döntésről, a népszavazás jelentőségéről,  a kormányzati reformokról, valamint  a Fidesz gazdaságpolitikai elképzeléseiről és javaslatairól.  Az európai ügyek kapcsán külön méltatta a német elnökség által elért eredményeket. Kijelentette, hogy a júniusi EU-csúcstalálkozón hozott döntések kifejezetten előnyösek Magyarország számára. Hangsúlyozta a közös európai fellépés szükségességét az energiapolitika, a globális felmelegedés, valamint a bevándorlás kérdésében. A munkareggelin mind a hat külügyi fórum, azaz az Atlanti, a Német, a Frankofón, az Olasz, a Japán, valamint  a nemrég elindított Orosz-FÁK Klub tagjai képviseltették magukat. 
Nyomtatóbarát változat
Hírek

Gyakornoki pályázat - nappali tagozatos egyetemi hallgatók számára (2019)

A gyakornoki program célja:

A polgári, nemzeti és keresztény értékeket vállaló, közéletben aktív fiatalok megismertetése egy pártalapítvány működésével, szakmai munkájával és ezen keresztül a magyar közélettel.

 

tovább
Hírek

SZPMA kuratórium (2018. december 18.) - jóváhagyott támogatások

Az SZPMA kuratóriumának 2018. december 18. napján tartott ülésén jóváhagyott támogatások.
tovább
Hírek

A Fiatalok a Polgári Magyarországért Díj 2019-es felhívása

A Polgári Magyarországért Alapítvány Kuratóriuma 2006-ban „Fiatalok a Polgári Magyarországért” Díjat alapított, amely minden évben olyan 35 év alatti személynek, vagy túlnyomórészt 35 év alatti fiatalok közösségének adományozható, aki/akik tudományos, közéleti, művészeti, karitatív, közösségépítő tevékenységével, személyes példamutatásával a jelenen átívelő, túlmutató szellemi, emberi értékeket hoz létre, és tevékenysége jól jellemzi a polgári – keresztény – nemzeti értékközösséget.

tovább