Ajándék Buzeknek

Nyomtatóbarát változat
A PMA által támogatott kötetet adták át
A Magyar Delegáció nevében Schmitt Pál és Szájer József, az Európai Parlamentben találkoztak 2009. július 14-én a ház frissen megválasztott új elnökével, Jerzy Buzekkel - olvasható a Fidesz sajtóosztályának közleményében.
Találkozójuk alkalmával a 2006. október 23-ai budapesti rendőrtámadásról készült kötetet adták ajándékba az elnöknek. A kötet tavaly Alapítványunk támogatásának köszönhetően jelenhetett meg, melynek előszavát  Balog Zoltán elnök úr írta.
Schmitt Pál és Szájer József gratulációjukat követően hangsúlyozták, Jerzy Buzek egész életútja megnyugvással tölthet el minden, az emberi jogokat fontosnak tartó európai polgárt.

Forrás: Fidesz.hu
Nyomtatóbarát változat
Hírek

Sajtóközlemény


A Polgári Magyarországért Alapítvány (PMA) elkötelezett a szuverén nemzetállamokon alapuló Európa eszménye, a szubszidiaritás, a decentralizáció és a keresztény értékek mellett.

 

tovább
Hírek

Gyakornoki pályázat - nappali tagozatos egyetemi hallgatók számára (2019)

A gyakornoki program célja:

A polgári, nemzeti és keresztény értékeket vállaló, közéletben aktív fiatalok megismertetése egy pártalapítvány működésével, szakmai munkájával és ezen keresztül a magyar közélettel.

 

tovább
Hírek

A Fiatalok a Polgári Magyarországért Díj 2019-es felhívása

 A javaslatok beadási határideje lejárt. Kérjük ne küldjenek be további felterjesztéseket. 

A Polgári Magyarországért Alapítvány Kuratóriuma 2006-ban „Fiatalok a Polgári Magyarországért” Díjat alapított, amely minden évben olyan 35 év alatti személynek, vagy túlnyomórészt 35 év alatti fiatalok közösségének adományozható, aki/akik tudományos, közéleti, művészeti, karitatív, közösségépítő tevékenységével, személyes példamutatásával a jelenen átívelő, túlmutató szellemi, emberi értékeket hoz létre, és tevékenysége jól jellemzi a polgári – keresztény – nemzeti értékközösséget.

tovább