Eszmecsere Magyarország szellemi újjáépítéséről

Nyomtatóbarát változat
A Polgári Magyarországért Alapítvány 2009. szeptember 4-én zártkörű konferenciát rendezett Siófokon a Vértes Hotelben "Eszmecsere Magyarország szellemi újjáépítéséről" címmel. A PMA Nemzeti Művészeti Szalonjának rendezvényén tudósok, művészek és politikusok fejtették ki véleményüket.
Balog Zoltán, a PMA kuratóriumának elnöke és Molnár Mária, a Praesens folyóirat főszerkesztője megnyitóbeszédeit követően Rezsőházy Rudolffal, Deutsch Gyulával, Frühling Jánossal, Szőcs Gézával és Orbán Viktorral beszélgetett Gulyás Balázs. Ezután a konferenciára meghívott vendégek reagáltak az elhangzottakra és tették fel kérdéseiket, így egy valódi eszmecsere alakult ki a kerekasztal részvevőivel. A konferencián elhangzottakat  Szőcs Géza foglalta össze. A rendezvény Lajkó Félix és Brasnyó Antal koncertjével zárult.
Nyomtatóbarát változat
Hírek

Sajtóközlemény


A Polgári Magyarországért Alapítvány (PMA) elkötelezett a szuverén nemzetállamokon alapuló Európa eszménye, a szubszidiaritás, a decentralizáció és a keresztény értékek mellett.

 

tovább
Hírek

Gyakornoki pályázat - nappali tagozatos egyetemi hallgatók számára (2019)

A gyakornoki program célja:

A polgári, nemzeti és keresztény értékeket vállaló, közéletben aktív fiatalok megismertetése egy pártalapítvány működésével, szakmai munkájával és ezen keresztül a magyar közélettel.

 

tovább
Hírek

A Fiatalok a Polgári Magyarországért Díj 2019-es felhívása

 A javaslatok beadási határideje lejárt. Kérjük ne küldjenek be további felterjesztéseket. 

A Polgári Magyarországért Alapítvány Kuratóriuma 2006-ban „Fiatalok a Polgári Magyarországért” Díjat alapított, amely minden évben olyan 35 év alatti személynek, vagy túlnyomórészt 35 év alatti fiatalok közösségének adományozható, aki/akik tudományos, közéleti, művészeti, karitatív, közösségépítő tevékenységével, személyes példamutatásával a jelenen átívelő, túlmutató szellemi, emberi értékeket hoz létre, és tevékenysége jól jellemzi a polgári – keresztény – nemzeti értékközösséget.

tovább