A Fiatalok a Polgári Magyarországért Díj 2010-es felhívása

Nyomtatóbarát változat
Felhívás
A Polgári Magyarországért Alapítvány Kuratóriuma 2006-ban „Fiatalok a Polgári Magyarországért” Díjat alapított, amely minden évben olyan 35 év alatti személynek vagy túlnyomórészt 35 év alatti fiatalok közösségének adományozható, aki/akik tudományos, közéleti, művészeti, karitatív, közösségépítő  tevékenységével, személyes példamutatásával a jelenen átívelő, túlmutató szellemi, emberi értékeket hoz létre, és tevékenysége jól jellemzi a polgári – keresztény - nemzeti értékközösséget.
A „Fiatalok a Polgári Magyarországért” Díj egy plakettból és egy oklevélből áll, a díjjal járó juttatás összege egymillió forint.
Felterjesztéseket írásban: e-mail-ben az alapitvany@szpma.hu vagy a 1406 Budapest, Pf.: 58. címre várjuk 2010. február 21-ig magánszemélyektől és civil szervezetektől egyaránt. (A beadási határidő lejárt. Az Alapítvány nem tudja befogadni a február 21. után érkezett felterjesztéseket.)
A felterjesztésnek legalább 15 soros indoklást is tartalmaznia kell!.
A díj odaítéléséről az Alapítvány Kuratóriuma dönt 2010. március elején. Az átadás minden év március 15. körül, ünnepélyes, a sajtó számára is nyilvános keretek között történik.
Balog Zoltán
kuratóriumi elnök

Nyomtatóbarát változat
Hírek

Gyakornoki pályázat - nappali tagozatos egyetemi hallgatók számára (2019)

A gyakornoki program célja:

A polgári, nemzeti és keresztény értékeket vállaló, közéletben aktív fiatalok megismertetése egy pártalapítvány működésével, szakmai munkájával és ezen keresztül a magyar közélettel.

 

tovább
Hírek

SZPMA kuratórium (2018. december 18.) - jóváhagyott támogatások

Az SZPMA kuratóriumának 2018. december 18. napján tartott ülésén jóváhagyott támogatások.
tovább
Hírek

A Fiatalok a Polgári Magyarországért Díj 2019-es felhívása

A Polgári Magyarországért Alapítvány Kuratóriuma 2006-ban „Fiatalok a Polgári Magyarországért” Díjat alapított, amely minden évben olyan 35 év alatti személynek, vagy túlnyomórészt 35 év alatti fiatalok közösségének adományozható, aki/akik tudományos, közéleti, művészeti, karitatív, közösségépítő tevékenységével, személyes példamutatásával a jelenen átívelő, túlmutató szellemi, emberi értékeket hoz létre, és tevékenysége jól jellemzi a polgári – keresztény – nemzeti értékközösséget.

tovább