Wilfried Martens: Európa: Küzdelmek és győzelmek - magyarul

Nyomtatóbarát változat

Wilfried Martens: Európa: Küzdelmek és győzelmek
Magyarul is olvasható az Európai Néppárt elnökének önéletrajzi kötete


Wilfried Martens, az Európai Néppárt elnöke, volt belga miniszterelnök önéletrajzi kötetét 2009. decemberében jelentette meg Európa: Küzdelmek és győzelmek címmel a Polgári Magyarországért Alapítvány és a brüsszeli Centre for European Studies.
A könyv a Springer Kiadó által 2008-ban közzétett Europe: I struggle, I overcome című angol nyelvű kötet magyar fordítása. Wilfried Martens angol nyelvű önéletírást a Polgári Magyarországért Alapítvány  és a Centre for European Studies 2009. október 16-án mutatta be  a budapesti Gellért Szállóban. Az ünnepélyes rendezvényen a szerző is jelen volt. A magyar nyelvű kiadáshoz Orbán Viktor, a Fidesz Magyar Polgári Szövetség elnöke, az Európai Néppárt alelnöke írt előszót.  

CsatolmányMéret
Orbán Viktor előszava29.5 KB
Orbán Viktor előszava angolul31.0 KB
Nyomtatóbarát változat
Hírek

Felhívás - Polgári Magyarországért Díj 2018

A Polgári Magyarországért Alapítvány kuratóriuma „Polgári Magyarországért” díjat alapított, amely minden évben olyan személynek vagy közösségnek adományozható, aki/akik tudományos, közéleti, művészeti, karitatív tevékenységével maradandó szellemi, emberi értékeket hozott létre, mellyel Magyarországot, a magyarságot, annak valamely adott közösségét gazdagította, megerősödését az európai közösségen belül hitelesen, szakszerűen és hatásosan elősegítette, valamint tevékenysége jól jellemzi a polgári-keresztény-nemzeti értékközösséget. Amennyiben a felterjesztés magánszemélyre vonatkozik, hangsúlyozottnak kell lennie közösségépítő tevékenységének.

 

tovább
Hírek

„Új Kormány” – XVII. Polgári Piknik Kötcsén

Idén tizenhetedik alkalommal került megrendezésre 2018. június 3-án a kötcsei polgári piknik, mely ezúttal az „Új Kormány” címet viselte.  A rendezvényen, melyen több száz fő vett részt a jobboldali politikai élet és a polgári értelmiség köreiből, neves politikusok osztották meg gondolataikat az áprilisi választások és az új kormány felállásának apropóján.

tovább
Hírek

A Kosztolányi Dezső Céltársulás kapta 2018-ban a Fiatalok a Polgári Magyarországért díjat

A Kosztolányi Dezső céltársulásnak ítélte oda idén a „Fiatalok a Polgári Magyarországért” Díjat a Polgári Magyarországért Alapítvány (PMA) Kuratóriuma. A díjat – mely a fiatalok értékteremtő tevékenységét részesíti elismerésben – az Alapítvány 2006-ban hívta életre. A díjjal járó juttatás összege nettó 1,5 millió forint.

tovább