Wilfried Martens: Európa: Küzdelmek és győzelmek - magyarul

Nyomtatóbarát változat

Wilfried Martens: Európa: Küzdelmek és győzelmek
Magyarul is olvasható az Európai Néppárt elnökének önéletrajzi kötete


Wilfried Martens, az Európai Néppárt elnöke, volt belga miniszterelnök önéletrajzi kötetét 2009. decemberében jelentette meg Európa: Küzdelmek és győzelmek címmel a Polgári Magyarországért Alapítvány és a brüsszeli Centre for European Studies.
A könyv a Springer Kiadó által 2008-ban közzétett Europe: I struggle, I overcome című angol nyelvű kötet magyar fordítása. Wilfried Martens angol nyelvű önéletírást a Polgári Magyarországért Alapítvány  és a Centre for European Studies 2009. október 16-án mutatta be  a budapesti Gellért Szállóban. Az ünnepélyes rendezvényen a szerző is jelen volt. A magyar nyelvű kiadáshoz Orbán Viktor, a Fidesz Magyar Polgári Szövetség elnöke, az Európai Néppárt alelnöke írt előszót.  

CsatolmányMéret
Orbán Viktor előszava29.5 KB
Orbán Viktor előszava angolul31.0 KB
Nyomtatóbarát változat
Hírek

SZPMA kuratórium (2018. december 18.) - jóváhagyott támogatások

Az SZPMA kuratóriumának 2018. december 18. napján tartott ülésén jóváhagyott támogatások.
tovább
Hírek

A Fiatalok a Polgári Magyarországért Díj 2019-es felhívása

A Polgári Magyarországért Alapítvány Kuratóriuma 2006-ban „Fiatalok a Polgári Magyarországért” Díjat alapított, amely minden évben olyan 35 év alatti személynek, vagy túlnyomórészt 35 év alatti fiatalok közösségének adományozható, aki/akik tudományos, közéleti, művészeti, karitatív, közösségépítő tevékenységével, személyes példamutatásával a jelenen átívelő, túlmutató szellemi, emberi értékeket hoz létre, és tevékenysége jól jellemzi a polgári – keresztény – nemzeti értékközösséget.

tovább
Hírek

A Nagycsaládosok Országos Egyesülete kapta az idei Polgári Magyarországért díjat

Balog Zoltán, a Polgári Magyarországért Alapítvány (PMA) elnöke arról beszélt: a karácsony üzenetéhez, az élet csodájához a családok állnak a legközelebb. Ma is vannak, “akik el akarják zárni az utat, hogy ne jussunk el az ünnephez”. „De mindig voltak virrasztó pásztorok és ajándékot hozó napkeleti bölcsek is, és mindenekelőtt volt egy édesanya”, mint ahogy ma is vannak édesanyák és édesapák, akik elfogadják a gyermekáldást.

 

tovább