Regionális ifjúsági találkozók

Nyomtatóbarát változat

2012 januárjában és novemberben is regionális ifjúsági találkozót szerveztünk Észak-Magyarországon a Fidelitas, az IKSZ és a felvidéki Via Nova ICS részvételével. Vendégeink voltak ifjúságpolitikusok, helyi önkormányzati vezetők, gazdasági szakemberek, egyetemi oktatók és diákok a határ mindkét oldaláról. A témák a határ menti együttműködés, az európai és a magyar ifjúságpolitika voltak, valamint csapatépítő tréninget és kerekasztalt is tartottunk a felvidéki kisebbségi alapdokumentumról. Megtisztelt minket többek között Répás Zsuzsanna, nemzetpolitikáért felelős helyettes államtitkár, Megyesy Jenő miniszterelnöki főtanácsadó, Ágh Péter országgyűlési képviselő, a Fidelitas elnöke, és Dömötör Csaba, az Európai Néppárt Ifjúsági Szervezetének ( YEPP ) elnöke is.

Nyomtatóbarát változat
Hírek

Gyakornoki pályázat - nappali tagozatos egyetemi hallgatók számára (2019)

A gyakornoki program célja:

A polgári, nemzeti és keresztény értékeket vállaló, közéletben aktív fiatalok megismertetése egy pártalapítvány működésével, szakmai munkájával és ezen keresztül a magyar közélettel.

 

tovább
Hírek

A Fiatalok a Polgári Magyarországért Díj 2019-es felhívása

A Polgári Magyarországért Alapítvány Kuratóriuma 2006-ban „Fiatalok a Polgári Magyarországért” Díjat alapított, amely minden évben olyan 35 év alatti személynek, vagy túlnyomórészt 35 év alatti fiatalok közösségének adományozható, aki/akik tudományos, közéleti, művészeti, karitatív, közösségépítő tevékenységével, személyes példamutatásával a jelenen átívelő, túlmutató szellemi, emberi értékeket hoz létre, és tevékenysége jól jellemzi a polgári – keresztény – nemzeti értékközösséget.

tovább
Hírek

A Nagycsaládosok Országos Egyesülete kapta az idei Polgári Magyarországért díjat

Balog Zoltán, a Polgári Magyarországért Alapítvány (PMA) elnöke arról beszélt: a karácsony üzenetéhez, az élet csodájához a családok állnak a legközelebb. Ma is vannak, “akik el akarják zárni az utat, hogy ne jussunk el az ünnephez”. „De mindig voltak virrasztó pásztorok és ajándékot hozó napkeleti bölcsek is, és mindenekelőtt volt egy édesanya”, mint ahogy ma is vannak édesanyák és édesapák, akik elfogadják a gyermekáldást.

 

tovább