A PMA akkreditált intézmény lett

Nyomtatóbarát változat
A pártalapítványok közül elsőként akkreditáltatta magát a Felnőttképzési Akkreditáló Testületnél a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség által életre hívott Polgári Magyarországért Alapítvány (PMA).
A most elnyert intézmény-akkreditációs tanúsítvány szerint az alapítvány által végzett felnőttképzési, és az ehhez kapcsolódó szolgáltató tevékenység megfelel a Foglalkoztatáspolitikai és Munkaügyi Minisztérium rendeletében előírt akkreditációs követelményeknek. A tanúsítvány négy évig, 2011. szeptemberéig érvényes.

A PMA 2004 vége óta végez felnőttképzést. Az alapítvány által létrehozott és működtetett Közéleti Képviselői Akadémián eddig közel kétezer fő közéleti képzése történt meg, nagyrészt az önkormányzati választásokat követően. Az önkormányzati képzés célja a helyi politikában résztvevő, szerepet vállaló, a polgári oldalhoz tartozó párt vagy civil szervezet települési vezető tisztségviselői és testületi tagjai felkészítése az önkormányzat és az önkormányzati intézményrendszer hatékonyabb működtetésére.  A képzések a Lakiteleki Népfőiskola Alapítvánnyal együttműködve valósulnak meg.

2005.október 5.
CsatolmányMéret
az akkreditációs tanúsítvány111.2 KB
Nyomtatóbarát változat
Hírek

Gyakornoki pályázat - nappali tagozatos egyetemi hallgatók számára (2019)

A gyakornoki program célja:

A polgári, nemzeti és keresztény értékeket vállaló, közéletben aktív fiatalok megismertetése egy pártalapítvány működésével, szakmai munkájával és ezen keresztül a magyar közélettel.

 

tovább
Hírek

A Fiatalok a Polgári Magyarországért Díj 2019-es felhívása

A Polgári Magyarországért Alapítvány Kuratóriuma 2006-ban „Fiatalok a Polgári Magyarországért” Díjat alapított, amely minden évben olyan 35 év alatti személynek, vagy túlnyomórészt 35 év alatti fiatalok közösségének adományozható, aki/akik tudományos, közéleti, művészeti, karitatív, közösségépítő tevékenységével, személyes példamutatásával a jelenen átívelő, túlmutató szellemi, emberi értékeket hoz létre, és tevékenysége jól jellemzi a polgári – keresztény – nemzeti értékközösséget.

tovább
Hírek

A Nagycsaládosok Országos Egyesülete kapta az idei Polgári Magyarországért díjat

Balog Zoltán, a Polgári Magyarországért Alapítvány (PMA) elnöke arról beszélt: a karácsony üzenetéhez, az élet csodájához a családok állnak a legközelebb. Ma is vannak, “akik el akarják zárni az utat, hogy ne jussunk el az ünnephez”. „De mindig voltak virrasztó pásztorok és ajándékot hozó napkeleti bölcsek is, és mindenekelőtt volt egy édesanya”, mint ahogy ma is vannak édesanyák és édesapák, akik elfogadják a gyermekáldást.

 

tovább