PMA webhelyen lett közzétéve (http://szpma.hu/)

Gazdaságpolitikai Konferencia

2013. április 19-21. között került megrendezésre a II. iCon Gazdaságpolitikai Konferencia, a Fejlődő Vállalkozások Egyesülete (FVE), a Szövetség a Polgári Magyarországért Alapítvány (SZPMA) és a Konrad Adenauer Stiftung  (KAS) szervezésében , a tatárszentgyörgyi Sarlóspuszta Club Hotelben.


A rendezvényt az SZPMA nevében dr. Schaller Ernő külügyi igazgató és Kozma Péter az FVE elnöke nyitotta meg. Közel 120 fiatal közgazdász és vállalkozó vett részt a konferencián, melynek előadásai a monetáris politika, az öngondoskodás és a reálgazdaság aktuális helyzete köré épültek fel.Előadóként elfogadta a meghívásunkat Bártfai-Mager Andrea, a Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsának tagja, Bánfi Tamás, a CORVINUS Egyetem tanszékvezetője, Mészáros József, a Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság vezetője, illetve Banai Péter Benő, a Nemzetgazdasági Minisztérium helyettes-államtitkára. A politikai válaszokat G. Fodor Gáborral, a Századvég Alapítvány kutatási igazgatójával és Krekó Péterrel a Political Capital munkatársával kerestük. A szombati rendezvénynapot Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője és Fasimon Sándor, a MOL Nyrt. vezérigazgató-helyettese zárta.

Vasárnap Orbán Viktor miniszterelnök úr, az esemény díszvendége tartott előadást, illetve válaszolt a résztvevők kérdéseire.

 

Polgári Magyarországért Alapítvány, 2009.


Forrás webcím (letöltve: 2020.06.07 - 08:10): http://szpma.hu/hir/350-GazdasagpolitikaiKonferencia.html