PMA webhelyen lett közzétéve (http://szpma.hu/)

A PMA akkreditált intézmény lett

A pártalapítványok közül elsőként akkreditáltatta magát a Felnőttképzési Akkreditáló Testületnél a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség által életre hívott Polgári Magyarországért Alapítvány (PMA).
A most elnyert intézmény-akkreditációs tanúsítvány szerint az alapítvány által végzett felnőttképzési, és az ehhez kapcsolódó szolgáltató tevékenység megfelel a Foglalkoztatáspolitikai és Munkaügyi Minisztérium rendeletében előírt akkreditációs követelményeknek. A tanúsítvány négy évig, 2011. szeptemberéig érvényes.

A PMA 2004 vége óta végez felnőttképzést. Az alapítvány által létrehozott és működtetett Közéleti Képviselői Akadémián eddig közel kétezer fő közéleti képzése történt meg, nagyrészt az önkormányzati választásokat követően. Az önkormányzati képzés célja a helyi politikában résztvevő, szerepet vállaló, a polgári oldalhoz tartozó párt vagy civil szervezet települési vezető tisztségviselői és testületi tagjai felkészítése az önkormányzat és az önkormányzati intézményrendszer hatékonyabb működtetésére.  A képzések a Lakiteleki Népfőiskola Alapítvánnyal együttműködve valósulnak meg.

2005.október 5.
CsatolmányMéret
az akkreditációs tanúsítvány111.2 KB

Polgári Magyarországért Alapítvány, 2009.


Forrás webcím (letöltve: 2019.11.18 - 18:00): http://szpma.hu/hir/49-APMAakkreditaltintezmenylett.html