Sajtóközlemények

Profi politikusokat nevel a Fidesz

A FigyelőNet cikke
Orbán Viktor és Kövér László is tart előadásokat az elsősorban a fideszes képviselőket felkészítő kurzusokon a Lakiteleki Népfőiskolán. A tanfolyamokon csak ajánlással lehet részt venni, ahol többek között kommunikációt, roma- és nőpolitikát is oktatnak, de pszichológusok vezette önismereti tréning is van.

tovább

Kizárólag politikusoknak tart szakmai képzéseket a PMA - Sajtóközlemény

A Polgári Magyarországért Alapítvány Közéleti Akadémiáján 2004. óta tart képzéseket országgyűlési képviselőknek, polgármestereknek, önkormányzati képviselőknek, bizottságok külsős tagjainak, valamint olyan civileknek, akik tudatosan készülnek a politikai pályára. A PMA 2007 szeptemberétől akkreditált felnőttképzési intézmény.
Az utóbbi hetekben több írott és online médiumban megjelentekkel szemben a PMA kizárólag politikusoknak tart szakmai tanfolyamokat. Nem zajlott és zajlik olyan program, amely köztisztviselőket képezne.

tovább

Barroso orvosolná a magyarországi emberi jogi bajokat

A Magyar Nemzet online cikke
Adottak az intézményes keretek az európai országokon belüli emberi jogi problémák kezelésére – vélekedett José Manuel Barroso hétfőn egy brüsszeli kerekasztalvitán, Balog Zoltán magyar országgyűlési képviselő kérdésére adott válaszában.
tovább

Ajándék Buzeknek

A PMA által támogatott kötetet adták át
A Magyar Delegáció nevében Schmitt Pál és Szájer József, az Európai Parlamentben találkoztak 2009. július 14-én a ház frissen megválasztott új elnökével, Jerzy Buzekkel - olvasható a Fidesz sajtóosztályának közleményében.
tovább

A PMA akkreditált intézmény lett

A pártalapítványok közül elsőként akkreditáltatta magát a Felnőttképzési Akkreditáló Testületnél a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség által életre hívott Polgári Magyarországért Alapítvány (PMA).
tovább1 csatolmány

Új helyen az Alapítvány

A Polgári Magyarországért Alapítvány elköltözött.
Új címe: Budapest, VI. kerület, Lendvay utca 28. A telefonszámok és e-mail címek változatlanok.
tovább

Keresztények a társadalomban - konferencia

Keresztények a társadalomban

A Polgári Magyarországért Alapítvány és
az Egyházi Egyeztető Tanács (Fidesz - Magyar Polgári Szövetség) konferenciája
Budapest, 2005. szeptember 10.
 
tovább

Az egyházi iskolák nehéz évei - konferencia

Budapest, 2005. május 20. - Sajtóanyag

Az egyházi iskolák nehéz évei – A Polgári Magyarországért Alapítvány és az Egyházi Egyeztető Tanács (Fidesz - Magyar Polgári Szövetség) konferenciája
tovább

Családok Európája - konferencia

Budapest, 2005. április 18-19.
Sajtóanyag

A két napos konferencia több szervezet és alapítvány összefogásával jött létre, melynek célja az európai népesedési folyamatok áttekintése, valamint a kialakult demográfiai helyzettel összefüggő lehetőségek vizsgálata: a családokat támogató politikák számbavétele, a munkaerő-piaci szükségletek és a népesedéspolitika összefüggéseinek értékelése, az aktív családpolitika vagy nyitott kapuk Európája alternatívája.

tovább

Civil Egyeztető Fórum alakult

Budapest, 2005. március 24.
Sajtóanyag

A Polgári Magyarországért Alapítvány Civil Egyeztető Fórumának létrejöttéről

tovább
Hírek

SZPMA kuratórium (2018. december 18.) - jóváhagyott támogatások

Az SZPMA kuratóriumának 2018. december 18. napján tartott ülésén jóváhagyott támogatások.
tovább
Hírek

A Fiatalok a Polgári Magyarországért Díj 2019-es felhívása

A Polgári Magyarországért Alapítvány Kuratóriuma 2006-ban „Fiatalok a Polgári Magyarországért” Díjat alapított, amely minden évben olyan 35 év alatti személynek, vagy túlnyomórészt 35 év alatti fiatalok közösségének adományozható, aki/akik tudományos, közéleti, művészeti, karitatív, közösségépítő tevékenységével, személyes példamutatásával a jelenen átívelő, túlmutató szellemi, emberi értékeket hoz létre, és tevékenysége jól jellemzi a polgári – keresztény – nemzeti értékközösséget.

tovább
Hírek

A Nagycsaládosok Országos Egyesülete kapta az idei Polgári Magyarországért díjat

Balog Zoltán, a Polgári Magyarországért Alapítvány (PMA) elnöke arról beszélt: a karácsony üzenetéhez, az élet csodájához a családok állnak a legközelebb. Ma is vannak, “akik el akarják zárni az utat, hogy ne jussunk el az ünnephez”. „De mindig voltak virrasztó pásztorok és ajándékot hozó napkeleti bölcsek is, és mindenekelőtt volt egy édesanya”, mint ahogy ma is vannak édesanyák és édesapák, akik elfogadják a gyermekáldást.

 

tovább