Sajtóközlemények

Profi politikusokat nevel a Fidesz

A FigyelőNet cikke
Orbán Viktor és Kövér László is tart előadásokat az elsősorban a fideszes képviselőket felkészítő kurzusokon a Lakiteleki Népfőiskolán. A tanfolyamokon csak ajánlással lehet részt venni, ahol többek között kommunikációt, roma- és nőpolitikát is oktatnak, de pszichológusok vezette önismereti tréning is van.

tovább

Kizárólag politikusoknak tart szakmai képzéseket a PMA - Sajtóközlemény

A Polgári Magyarországért Alapítvány Közéleti Akadémiáján 2004. óta tart képzéseket országgyűlési képviselőknek, polgármestereknek, önkormányzati képviselőknek, bizottságok külsős tagjainak, valamint olyan civileknek, akik tudatosan készülnek a politikai pályára. A PMA 2007 szeptemberétől akkreditált felnőttképzési intézmény.
Az utóbbi hetekben több írott és online médiumban megjelentekkel szemben a PMA kizárólag politikusoknak tart szakmai tanfolyamokat. Nem zajlott és zajlik olyan program, amely köztisztviselőket képezne.

tovább

Barroso orvosolná a magyarországi emberi jogi bajokat

A Magyar Nemzet online cikke
Adottak az intézményes keretek az európai országokon belüli emberi jogi problémák kezelésére – vélekedett José Manuel Barroso hétfőn egy brüsszeli kerekasztalvitán, Balog Zoltán magyar országgyűlési képviselő kérdésére adott válaszában.
tovább

Ajándék Buzeknek

A PMA által támogatott kötetet adták át
A Magyar Delegáció nevében Schmitt Pál és Szájer József, az Európai Parlamentben találkoztak 2009. július 14-én a ház frissen megválasztott új elnökével, Jerzy Buzekkel - olvasható a Fidesz sajtóosztályának közleményében.
tovább

A PMA akkreditált intézmény lett

A pártalapítványok közül elsőként akkreditáltatta magát a Felnőttképzési Akkreditáló Testületnél a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség által életre hívott Polgári Magyarországért Alapítvány (PMA).
tovább1 csatolmány

Új helyen az Alapítvány

A Polgári Magyarországért Alapítvány elköltözött.
Új címe: Budapest, VI. kerület, Lendvay utca 28. A telefonszámok és e-mail címek változatlanok.
tovább

Keresztények a társadalomban - konferencia

Keresztények a társadalomban

A Polgári Magyarországért Alapítvány és
az Egyházi Egyeztető Tanács (Fidesz - Magyar Polgári Szövetség) konferenciája
Budapest, 2005. szeptember 10.
 
tovább

Az egyházi iskolák nehéz évei - konferencia

Budapest, 2005. május 20. - Sajtóanyag

Az egyházi iskolák nehéz évei – A Polgári Magyarországért Alapítvány és az Egyházi Egyeztető Tanács (Fidesz - Magyar Polgári Szövetség) konferenciája
tovább

Családok Európája - konferencia

Budapest, 2005. április 18-19.
Sajtóanyag

A két napos konferencia több szervezet és alapítvány összefogásával jött létre, melynek célja az európai népesedési folyamatok áttekintése, valamint a kialakult demográfiai helyzettel összefüggő lehetőségek vizsgálata: a családokat támogató politikák számbavétele, a munkaerő-piaci szükségletek és a népesedéspolitika összefüggéseinek értékelése, az aktív családpolitika vagy nyitott kapuk Európája alternatívája.

tovább

Civil Egyeztető Fórum alakult

Budapest, 2005. március 24.
Sajtóanyag

A Polgári Magyarországért Alapítvány Civil Egyeztető Fórumának létrejöttéről

tovább
PMA RSS
Hírek

A Fiatalok a Polgári Magyarországért Díj 2018-as felhívása

 A PMA Kuratóriuma közzétette a Fiatalok a Polgári Magyarországért Díj 2018-es felhívását, melyre a beadási határidő lejárt.

A Polgári Magyarországért Alapítvány Kuratóriuma 2006-ban „Fiatalok a Polgári Magyarországért” Díjat alapított, amely minden évben olyan 35 év alatti személynek, vagy túlnyomórészt 35 év alatti fiatalok közösségének adományozható, aki/akik tudományos, közéleti, művészeti, karitatív, közösségépítő tevékenységével, személyes példamutatásával a jelenen átívelő, túlmutató szellemi, emberi értékeket hoz létre, és tevékenysége jól jellemzi a polgári – keresztény – nemzeti értékközösséget.

tovább
Hírek

Kiss Gy. Csaba kapta a 2017-es Polgári Magyarországért Díjat

Kiss Gy. Csaba magyar irodalom- és művelődéstörténész, az MTA doktora, címzetes egyetemi tanár vehette át csütörtökön Budapesten a Polgári Magyarországért díjat magas színvonalú tudományos és közéleti tevékenységéért, a közép-európai népek történelmének és kultúrájának hiánypótló, több évtizedes kutatásáért, példaértékű morális helytállásáért.

tovább
Hírek

„Választások előtt” – XVI. Polgári Piknik Kötcsén

 

Immár tizenhatodik alkalommal zajlott 2017. szeptember 02-án a kötcsei polgári piknik, ezúttal „Választások előtt” címmel, melynek házigazdája a hagyományok szerint a Polgári Magyarországért Alapítvány, a Hermina Szalon, a Barankovics István Alapítvány, valamint a Belvárosi Polgári Szalon volt.

tovább