gyakornoki program

Számomra meghatározó volt a gyakornoki programban való részvétel. Nemcsak szakmailag, de emberileg is sokat adott hozzá a fejlődésemhez. A feladatok sokrétűek és kreatívak voltak. Nagyon szívesen emlékszem vissza a külsős programjainkra, jó érzés volt a csapat tagjaként, közös célért dolgozni. A gyakornoki program után a Kőrösi Program ösztöndíjasaként Kanadában segítettem a kint élő magyar közösséget és a „batyumban” sok mindent magammal vittem, amit tanultam. Köszönet érte! 
Balla Barbara
A Polgári Magyarországért Alapítványnál eltöltött gyakornokság ideje alatt még inkább megerősödött bennem a politika, valamint a közélet iránti érdeklődés. Rengeteg új tapasztalattal lettem gazdagabb, és a szemléletmódom színesedéséhez is hozzájárult ez az időszak. Remek lehetőség mindenkinek, aki gyakorlati tapasztalatra szeretne szert tenni az ilyen irányú egyetemi elméleti háttértudás mellett.
Brósz-Jakó Karola
2019 tavaszán voltam gyakornok a Polgári Magyarországért Alapítványnál. A gyakornokság három hónapja alatt lehetőséget kaptam arra, hogy bepillantást nyerjek egy politikai alapítvány működésébe, hogyan szerveznek kommunikációs tréningeket, konferenciákat, nemzetközi rendezvényeket. Mindenkinek ajánlom, akit érdekel a politika, és aki színvonalas gyakornoki munkát szeretne végezni jó társaságban. 
Mándli Klára
A Polgári Magyarországért Alapítványnál töltött gyakornoki időszakomra úgy emlékezem vissza, mint egy lehetőségre. Lehetőség arra, hogy a napi hírekből megismert közéleti szereplők és események egy rövid időre a személyes tapasztalásom részévé válhattak. Az itt szerzett élmények megerősítettek a hivatástudatomban, ezért nagyon hálás vagyok. 
Cseh Dániel
Süti beállítások