Képzések

Lezsák Sándor
A Közéleti Akadémia alkalmai a rendkívül hasznos politikaelméleti és egyéb társadalomtudományi ismereteken kívül olyan gyakorlati képzést is adnak, melyek elengedhetetlenek azon fiatal és hosszabb ideje fiatal közszereplők számára, akik aktívan kívánják szolgálni a Kárpát-medencét.
Lezsák Sándor
a Magyar Országgyűlés alelnöke
Kubatov Gábor
A mai digitális világban furcsa érzés mechanikus karórákról beszélni. Az óra felhúzása a felkészülés maga. Felkészülés az előttünk álló időre. A képzések alkalmával felkészültünk, felhúztuk az órát. Új ötleteket adtunk egymásnak, így lettünk felkészültebbek, többek, okosabbak, rátermettebbek… mindannyian.
Kubatov Gábor
a Fidesz ügyvezető alelnöke és pártigazgatója
Szemereyné Pataki Klaudia
A képzések résztvevőjeként értékes, sokrétű információkkal gazdagodva térhettem haza. Előadóként soha nem éreztem azt munkának, élvezettel osztottam meg tudásomat, tapasztalataimat. Az alapítvány képzései minőségükben és szellemiségükben képviselik azt az értékrendet, amelyet anyaként és politikusként egyaránt magaménak érzek.
Szemereyné Pataki Klaudia
Kecskemét Megyei Jogú Város polgármestere
Kocsis Máté
A Közéleti Akadémia méltó otthona mindazon polgári értékeknek, amelyek Magyarország jelene és jövője szempontjából meghatározóak. A képzéseken nemcsak azért jó érzés részt venni, mert hasznos, gyakorlati tudást lehet átadni az egy-egy téma iránt mélyebben érdeklődőknek, hanem a baráti közegben előadóként is számos pozitív benyomás éri az embert. Azt kívánom, hogy ez a szellemi műhely még sok generáció érdeklődését keltse fel a közélet iránt.
Kocsis Máté
országgyűlési képviselő, a Fidesz frakcióvezetője
dr. Illés Boglárka
Tahotape több, mint 4500 évvel ezelőtt különítette el a szónoklás öt törvényét, amelyek ma is változatlanok, azonban a kommunikáció hagyományos formái mellett az új csatornák és eszközök megjelenésével a lehetőségek köre kibővült, de csak akkor, ha élni tudunk velük. A kommunikációs képzés ebben nyújt segítséget.
dr. Illés Boglárka
kétoldalú kapcsolatokért felelős államtitkár, országgyűlési képviselő

A KÉPZÉS SZÁMOKBAN

Süti beállítások